Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Ψωμί, λάδι, αλάτι και μυρωδικά …

Written By Unknown on Τρίτη 4 Απριλίου 2017 | Απριλίου 04, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το:  Κρήτη:γαστρονομικός περίπλους
Έχετε δοκιμάσει φρεσκοφρυγανισμένο ψωμάκι με καλό ελαιόλαδο (κατά προτίμηση αγγουρόλαδο ή αγουρέλαιο όπως το λένε πιο επίσημα), χοντρό αλάτι (κατά προτίμηση αφρό αλατιού) και διάφορα μυρωδικά (κατά προτίμηση μεσογειακής κουζίνας); Αν όχι, κάνετε το
την αμέσως επόμενη φορά που θα σας περισσέψει ψωμάκι. Ό,τι ψωμάκι να 'ναι. Ζυμωτό, ολικής, λευκό, χωριάτικο, σπιτικό ή αγοραστό. Το ψωμάκι δεν το πετάμε. Το σεβόμαστε… Ιδιαίτερα όταν ξέρουμε ότι δίπλα μας  κάποιοι το στερούνται. Θα μου πείτ…

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.cretangastronomy.gr 



SHARE

About Unknown