Από το: Γαστρονόμος
Ένα θεσπέσιο, ελληνικό pot-au-feu με την πλούσια γεύση του αρνιού, τη γλύκα του πράσου, τη δροσιά της σελινόριζας, την βελούδινη ξινάδα του αυγολέμονου. Βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα το κρέας, προσθέτουμε τα δαφνόφυλλα, το καρότο, το μπαχάρι και νερό μέχρι τη μέση
της κατσαρόλας. Τα βάζουμε να βράσουν για μισή ώρα. Βγάζουμε το κρέας με τρυπητή κουτάλα και το αφήνουμε να στραγγίξει καλά. Σουρώνουμε τον ζωμό από τα υπόλοιπα υλικά και τον κρατάμε στην άκρη. Χρειαζόμαστε περίπου 1/2 λίτρο ζωμό. Σε μια κατ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: Γαστρονόμος
Ένα θεσπέσιο, ελληνικό pot-au-feu με την πλούσια γεύση του αρνιού, τη γλύκα του πράσου, τη δροσιά της σελινόριζας, την βελούδινη ξινάδα του αυγολέμονου. Βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα το κρέας, προσθέτουμε τα δαφνόφυλλα, το καρότο, το μπαχάρι και νερό μέχρι τη μέση
της κατσαρόλας. Τα βάζουμε να βράσουν για μισή ώρα. Βγάζουμε το κρέας με τρυπητή κουτάλα και το αφήνουμε να στραγγίξει καλά. Σουρώνουμε τον ζωμό από τα υπόλοιπα υλικά και τον κρατάμε στην άκρη. Χρειαζόμαστε περίπου 1/2 λίτρο ζωμό. Σε μια κατ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: Γαστρονόμος