Από το: Αθηνόραμα unami.gr
Παρά το ότι έχει ντομάτα, ταιριάζει και εδώ λίγο ξύδι και βέβαια πιπέρι. Αν δεν τη θέλουμε πολύ πηχτή, την αραιώνουμε με λίγο νερό. Καθαρίζουμε, πλένουμε τις φακές και τις στραγγίζουμε. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Ξεφλουδίζουμε, ξεσποριάζουμε και
ψιλοκόβουμε την ντομάτα (πάντως σε αυτό το φαγητό, ο πελτές, πάει καλύτερα). Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και μαραίνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε την φρέσκια ντομάτα (αν χρησιμοποιούμε) και μαγειρεύουμε 5 –6 λεπτά ακόμα. Αν δεν χρησ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr
Παρά το ότι έχει ντομάτα, ταιριάζει και εδώ λίγο ξύδι και βέβαια πιπέρι. Αν δεν τη θέλουμε πολύ πηχτή, την αραιώνουμε με λίγο νερό. Καθαρίζουμε, πλένουμε τις φακές και τις στραγγίζουμε. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Ξεφλουδίζουμε, ξεσποριάζουμε και
ψιλοκόβουμε την ντομάτα (πάντως σε αυτό το φαγητό, ο πελτές, πάει καλύτερα). Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και μαραίνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε την φρέσκια ντομάτα (αν χρησιμοποιούμε) και μαγειρεύουμε 5 –6 λεπτά ακόμα. Αν δεν χρησ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr