Από το: ditucook
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε. Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα μανιτάρια και τρίβουμε στο μούλτι τα αποξηραμένα. Σοτάρουμε σε 4-5 κουταλιές ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο και προσθέτουμε τα φρέσκα μανιτάρια. Αλατοπιπερώνουμε και τα
αφήνουμε για λίγα λεπτά σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το θυμάρι, τον μαϊντανό και τα βρασμένα ζυμαρικά, ανακατέβουμε και σερβίρουμε με την τριμμένη παρμεζάνα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook.blogspot.gr
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε. Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα μανιτάρια και τρίβουμε στο μούλτι τα αποξηραμένα. Σοτάρουμε σε 4-5 κουταλιές ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο και προσθέτουμε τα φρέσκα μανιτάρια. Αλατοπιπερώνουμε και τα
αφήνουμε για λίγα λεπτά σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το θυμάρι, τον μαϊντανό και τα βρασμένα ζυμαρικά, ανακατέβουμε και σερβίρουμε με την τριμμένη παρμεζάνα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook.blogspot.gr