Από το: Chefoulis
Καθαρίζουμε τα φύλλα από το σπανάκι, τα πλένουμε καλά και τα αφήνουμε να στραγγίξουν. Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε με λίγο λαδάκι τα φύλλα από το σπανάκι και τα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια. Μόλις μαλακώσουν προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο άνηθο και
κατεβάζουμε από την φωτιά. Βράζουμε τα φιογκάκια σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφει η συσκευασία τους. Αφού βράσουν τα αδειάζουμε σε ένα βουτυρωμένο πυρέξ, ρίχνουμε και το μείγμα με το σπανάκι κι ανακατεύουμε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Καθαρίζουμε τα φύλλα από το σπανάκι, τα πλένουμε καλά και τα αφήνουμε να στραγγίξουν. Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε με λίγο λαδάκι τα φύλλα από το σπανάκι και τα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια. Μόλις μαλακώσουν προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο άνηθο και
κατεβάζουμε από την φωτιά. Βράζουμε τα φιογκάκια σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφει η συσκευασία τους. Αφού βράσουν τα αδειάζουμε σε ένα βουτυρωμένο πυρέξ, ρίχνουμε και το μείγμα με το σπανάκι κι ανακατεύουμε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr