Από το: Betty's cuisine
Θραύση έκαναν αυτά τα κριτσίνια ~ όσοι τα δοκίμασαν έκριναν πως είναι εκπληκτικά! Τα απολαμβάνουμε σκέτα σαν σνακ ή συνοδεύουμε με αυτά διάφορα ντιπ ή πιατέλες τυριών και αλλαντικών! Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε καλά το αλεύρι ολικής, το μαλακό αλεύρι, το αλάτι, την
ζάχαρη, την σόδα και το μπέικιν. Στο μπολ του μίξερ ρίχνουμε το σπορέλαιο με το κρασί και 3/4 του φλιτζανιού από τους ανακατεμένους σπόρους. Μόλις ανακατευτούν, προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι ζυμώνοντας με τον γάντζο μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη αφ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
Θραύση έκαναν αυτά τα κριτσίνια ~ όσοι τα δοκίμασαν έκριναν πως είναι εκπληκτικά! Τα απολαμβάνουμε σκέτα σαν σνακ ή συνοδεύουμε με αυτά διάφορα ντιπ ή πιατέλες τυριών και αλλαντικών! Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε καλά το αλεύρι ολικής, το μαλακό αλεύρι, το αλάτι, την
ζάχαρη, την σόδα και το μπέικιν. Στο μπολ του μίξερ ρίχνουμε το σπορέλαιο με το κρασί και 3/4 του φλιτζανιού από τους ανακατεμένους σπόρους. Μόλις ανακατευτούν, προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι ζυμώνοντας με τον γάντζο μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη αφ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.