Από το: netlife.gr
Αν το κοτόπουλο δεν είναι μεγάλο ή θέλετε να φτιάξετε μικρότερη ποσότητα μειώστε την ποσότητα της μπύρας. Προσέξτε το αλάτι γιατί και το μπέικον είναι αλμυρό. Μπορείτε αφού ρίξετε την μπύρα να συνεχίσετε το φαγητό στον φούρνο σε ταψί αφού το σκεπάσετε με αλουμινόχαρτο
ή βρεγμένη λαδόκολλα, ανοίξτε μόνο λίγα λεπτά πριν το κλείσετε για περισσότερο χρώμα. Πλένουμε καλά το κοτόπουλο. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε φέτες. Κόβουμε και το μπέικον σε κομμάτια. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε λάδι και σωτ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.netlife.gr
Αν το κοτόπουλο δεν είναι μεγάλο ή θέλετε να φτιάξετε μικρότερη ποσότητα μειώστε την ποσότητα της μπύρας. Προσέξτε το αλάτι γιατί και το μπέικον είναι αλμυρό. Μπορείτε αφού ρίξετε την μπύρα να συνεχίσετε το φαγητό στον φούρνο σε ταψί αφού το σκεπάσετε με αλουμινόχαρτο
ή βρεγμένη λαδόκολλα, ανοίξτε μόνο λίγα λεπτά πριν το κλείσετε για περισσότερο χρώμα. Πλένουμε καλά το κοτόπουλο. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε φέτες. Κόβουμε και το μπέικον σε κομμάτια. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε λάδι και σωτ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.netlife.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.