Από το: ditucook
Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες και τα σωτάρουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε την ψιλοκομμένη πιπεριά καθώς και τα μπαχαρικά μας. Πάπρικα, κόλιανδρο, πιπέρι καπνιστό και σκόρδο. Τα αφήνουμε 10 λεπτά να βγάλουν τα υγρά τους και σβήνουμε με το κονιάκ. Στη
συνέχεια τηγανίζουμε τις πατάτες και τις βάζουμε σε ένα αντικολλητικό ταψάκι διαμέτρου 30 cm περίπου. Κόβουμε τα λουκανικάκια σε φέτες και τα ρίχνουμε στο ταψάκι μαζί με τα μανιτάρια, την πιπεριά και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια χωρίζουμε τα ασπράδια απ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr
Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες και τα σωτάρουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε την ψιλοκομμένη πιπεριά καθώς και τα μπαχαρικά μας. Πάπρικα, κόλιανδρο, πιπέρι καπνιστό και σκόρδο. Τα αφήνουμε 10 λεπτά να βγάλουν τα υγρά τους και σβήνουμε με το κονιάκ. Στη
συνέχεια τηγανίζουμε τις πατάτες και τις βάζουμε σε ένα αντικολλητικό ταψάκι διαμέτρου 30 cm περίπου. Κόβουμε τα λουκανικάκια σε φέτες και τα ρίχνουμε στο ταψάκι μαζί με τα μανιτάρια, την πιπεριά και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια χωρίζουμε τα ασπράδια απ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.