Καλή σας μέρα! Για σήμερα ένα πιάτο αγαπημένο, παραδοσιακό και πολύ νόστιμο. Ένα πιάτο γεμάτο άρωμα και γεύση, μελωμένο με μια παχύρρευστη σάλτσα που σε καλεί απροκάλυπτα για ...βουτιές! Νηστίσιμο ή αρτύσιμο με λουκάνικο ή ψητή παντσέτα δεν
αφήνει κανέναν ανικανοποίητο.
Από μόνα τους τα φασόλια έχουν υψηλή διατροφική αξία και δεν πρέπει να απουσιάζουν από το διαιτολόγιό μας. Δεν επιβαρύνουν τον ανθρώπινο οργανισμό με χοληστερόλη και λίπη και είναι πλούσιοι σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία με πολύ χαμηλές θερμίδες. Περιέχουν σίδηρο αλλά και φυλλικό οξύ που έχει αντικαρκινική δράση.
Να λοιπόν πώς μαγειρεύω εγώ τους γίγαντες γιατί είμαι σίγουρη ότι οι παραλλαγές στο συγκεκριμένο φαγητό είναι τόσες όσες και οι νοικοκυρές που τους μαγειρεύουν.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Τante Kiki
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.