Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Σαμπλεδάκια που λιώνουν στο στόμα σε πολλές Σαμπλεδάκια που λιώνουν στο στόμα σε πολλές εκδοχές : απλά , διπλά, με μαρμελάδα , με σοκολάτα , με τρούφα , με κροκάν! Η ζύμη sablée είναι γαλλικής προέλευσης. Έχει όμως εισχωρήσει
στις κουζίνες και τις ζαχαροπλαστικές
σχολές όλου του κόσμου. Βουτυράτη και τριφτή είναι ιδανική βάση για τάρτες και δίνει υπέροχα μπισκότα. Στην Ελλάδα την πήραμε, διατηρήσαμε τα βασικά της υλικά αλλά διαφοροποιήσαμε τον τρόπο παρασκευής της εντελώς. Η κλασική γαλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
Σαμπλεδάκια που λιώνουν στο στόμα σε πολλές Σαμπλεδάκια που λιώνουν στο στόμα σε πολλές εκδοχές : απλά , διπλά, με μαρμελάδα , με σοκολάτα , με τρούφα , με κροκάν! Η ζύμη sablée είναι γαλλικής προέλευσης. Έχει όμως εισχωρήσει
στις κουζίνες και τις ζαχαροπλαστικές
σχολές όλου του κόσμου. Βουτυράτη και τριφτή είναι ιδανική βάση για τάρτες και δίνει υπέροχα μπισκότα. Στην Ελλάδα την πήραμε, διατηρήσαμε τα βασικά της υλικά αλλά διαφοροποιήσαμε τον τρόπο παρασκευής της εντελώς. Η κλασική γαλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.