Από το: ΚουζινοΣκαλίσματα
To 1926, η πρίμα μπαλαρίνα Άννα Πάβλοβα, ίσως η διασημότερη μπαλαρίνα του 20ου αιώνα, κάνει τουρνέ στη Νέα Ζηλανδία. Όπως φημολογείται, ο σεφ του ξενοδοχείου "Wellington" αποφασίζει να δώσει το όνομα Πάβλοβα στο επιδόρπιο προς τιμήν της μπαλαρίνας που είχε
μαγέψει, με την ερμηνεία της ως κύκνος στο Καρναβάλι των Ζώων, κοινό και κριτικούς. Η αφράτη και ελαφριά Πάβλοβα ταίριαζε απόλυτα με το τουτού από το κοστούμι του κύκνου, που ήταν πολυεπίπεδο και λευκό. Στο ψήσιμο προσέχουμε να μ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://kouzinoskalismata.blogspot.gr
To 1926, η πρίμα μπαλαρίνα Άννα Πάβλοβα, ίσως η διασημότερη μπαλαρίνα του 20ου αιώνα, κάνει τουρνέ στη Νέα Ζηλανδία. Όπως φημολογείται, ο σεφ του ξενοδοχείου "Wellington" αποφασίζει να δώσει το όνομα Πάβλοβα στο επιδόρπιο προς τιμήν της μπαλαρίνας που είχε
μαγέψει, με την ερμηνεία της ως κύκνος στο Καρναβάλι των Ζώων, κοινό και κριτικούς. Η αφράτη και ελαφριά Πάβλοβα ταίριαζε απόλυτα με το τουτού από το κοστούμι του κύκνου, που ήταν πολυεπίπεδο και λευκό. Στο ψήσιμο προσέχουμε να μ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://kouzinoskalismata.blogspot.gr