Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Μπορεί να είναι απλά μια ομελέτα αλλά είναι τόσο νόστιμη … Το «επίκαιρο» απάκι την κάνει χριστουγεννιάτικη! Εντάξει όχι για το γιορταστικό τραπέζι, αλλά για μια από κείνες τις μέρες που είμαστε απασχολημένες με άλλες δουλειές (άφθονες το δωδεκαήμερο στο σπίτι μου). Ορεκτικό λοιπόν ή κύριο πιάτο για βιαστικές νοικοκυρές είναι μια ομελέτα που σίγουρα δεν θα
φτιάξετε μόνο μια φορά… Κι οι δικές μου φωτογραφίες από δυο διαφορετικές –φετινές- παρασκευές της είναι. Μια πριν από την πρώτη μέρα της Σαρακοστής (μόλις κυκλοφόρησε στην αγορά μας το απάκι) και μια χθεσιν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.cretangastronomy.gr
Μπορεί να είναι απλά μια ομελέτα αλλά είναι τόσο νόστιμη … Το «επίκαιρο» απάκι την κάνει χριστουγεννιάτικη! Εντάξει όχι για το γιορταστικό τραπέζι, αλλά για μια από κείνες τις μέρες που είμαστε απασχολημένες με άλλες δουλειές (άφθονες το δωδεκαήμερο στο σπίτι μου). Ορεκτικό λοιπόν ή κύριο πιάτο για βιαστικές νοικοκυρές είναι μια ομελέτα που σίγουρα δεν θα
φτιάξετε μόνο μια φορά… Κι οι δικές μου φωτογραφίες από δυο διαφορετικές –φετινές- παρασκευές της είναι. Μια πριν από την πρώτη μέρα της Σαρακοστής (μόλις κυκλοφόρησε στην αγορά μας το απάκι) και μια χθεσιν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.cretangastronomy.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.