Από το: La casa dei sapori
Αρχικά καβουρδίζουμε το κουκουνάρι σε ένα μικρό τηγάνι. Στην συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υλικά στο multi, και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Τοποθετούμε σ' ένα βαζάκι και μπορούμε να το διατηρήσουμε στο ψυγείο
μας, αρκεί να βάλουμε λίγο λάδι από πάνω. Στο ντουλάπι βρήκα ένα πακέτο trofie, ότι έπρεπε για την σάλτσα πέστο! Οι Trofie είναι ένα ζυμαρικό που συναντάται στη Λιγουρία. Θεωρείται ότι οφείλουν την ονομασία τους στη λέξη "strufugià", η οποία σημαίνει τρίβω, λόγω της κίνησης του του χ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://casa-dei-sapori.blogspot.gr
Αρχικά καβουρδίζουμε το κουκουνάρι σε ένα μικρό τηγάνι. Στην συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υλικά στο multi, και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Τοποθετούμε σ' ένα βαζάκι και μπορούμε να το διατηρήσουμε στο ψυγείο
μας, αρκεί να βάλουμε λίγο λάδι από πάνω. Στο ντουλάπι βρήκα ένα πακέτο trofie, ότι έπρεπε για την σάλτσα πέστο! Οι Trofie είναι ένα ζυμαρικό που συναντάται στη Λιγουρία. Θεωρείται ότι οφείλουν την ονομασία τους στη λέξη "strufugià", η οποία σημαίνει τρίβω, λόγω της κίνησης του του χ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://casa-dei-sapori.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.