Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Αρωματικό, λαμπερό, και νηστίσιμο! Φέτος είπα ότι δεν θα φτιάξω πολλά γλυκά κουταλιού. Το γιαούρτι παύει να είναι διαίτης με δαύτα, η βουλιμία έχει πάντα μια διέξοδο όσο υπάρχουν στο ντουλάπι και επιτέλους ας τελειώσουν και κάποια περυσινά! Όμως πώς να αντισταθεί κανείς
όταν έχει μια τσάντα μυρωδάτα, ολόφρεσκα, τεράστια λεμόνια ιδανικά για γλυκό; Η φίλη που μου τα έστειλε δεν τσιγκουνεύτηκε καθόλου!
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cretangastronomy.blogspot.gr
Αρωματικό, λαμπερό, και νηστίσιμο! Φέτος είπα ότι δεν θα φτιάξω πολλά γλυκά κουταλιού. Το γιαούρτι παύει να είναι διαίτης με δαύτα, η βουλιμία έχει πάντα μια διέξοδο όσο υπάρχουν στο ντουλάπι και επιτέλους ας τελειώσουν και κάποια περυσινά! Όμως πώς να αντισταθεί κανείς
όταν έχει μια τσάντα μυρωδάτα, ολόφρεσκα, τεράστια λεμόνια ιδανικά για γλυκό; Η φίλη που μου τα έστειλε δεν τσιγκουνεύτηκε καθόλου!
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cretangastronomy.blogspot.gr