Από το: Kitchen stori.es
Ψίχα καβουριών σε κονσέρβα -ελλείψει φρέσκων- με αβοκάντο, ελαφρώς ξινούτσικο μήλο, μαγιονέζα και ροζ γλυκοπικάντικο πιπέρι είναι τα βασικά συστατικά για αυτή τη σαλάτα.
Η λεπτή γεύση της καβουρόψιχας σε μια σαλάτα δροσερή και φίνα. Γεύση ιδιαίτερη
και πολύ νόστιμη. Ευφραίνει τον ουρανίσκο και μας αφήνει με μια ευχάριστη γευστική εμπειρία. Δοκιμάστε την συνοδευμένη με ένα καλά παγωμένο λευκό κρασί.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.kitchenstori.es
Ψίχα καβουριών σε κονσέρβα -ελλείψει φρέσκων- με αβοκάντο, ελαφρώς ξινούτσικο μήλο, μαγιονέζα και ροζ γλυκοπικάντικο πιπέρι είναι τα βασικά συστατικά για αυτή τη σαλάτα.
Η λεπτή γεύση της καβουρόψιχας σε μια σαλάτα δροσερή και φίνα. Γεύση ιδιαίτερη
και πολύ νόστιμη. Ευφραίνει τον ουρανίσκο και μας αφήνει με μια ευχάριστη γευστική εμπειρία. Δοκιμάστε την συνοδευμένη με ένα καλά παγωμένο λευκό κρασί.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.kitchenstori.es