Από το: Γαστρονόμος
Η σάλτσα είναι εναργής και λαμπερή, κάτι που οφείλεται στη σύβραση όλων των υλικών χωρίς άλλη προεργασία, δια χειρός Μοναχού Επιφάνειου. Σε ένα μικρό μπολ ρίχνουμε 150 ml ζεστό νερό, τον ντοματοπελτέ, το κόκκινο πιπέρι, τη ρίγανη, το κύμινο, την κανέλα και το ξίδι
και ανακατεύουμε. Σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα (πλασοτέ) βάζουμε τον μπακαλιάρο και τακτοποιούμε ολόγυρα τις πατάτες. Ρίχνουμε τόσο νερό ώστε να καλύψει τις πατάτες και βράζουμε σε δυνατή φωτιά για περίπου 2 λεπτά, μέχρι να αρχίσουν τα υγρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr
Η σάλτσα είναι εναργής και λαμπερή, κάτι που οφείλεται στη σύβραση όλων των υλικών χωρίς άλλη προεργασία, δια χειρός Μοναχού Επιφάνειου. Σε ένα μικρό μπολ ρίχνουμε 150 ml ζεστό νερό, τον ντοματοπελτέ, το κόκκινο πιπέρι, τη ρίγανη, το κύμινο, την κανέλα και το ξίδι
και ανακατεύουμε. Σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα (πλασοτέ) βάζουμε τον μπακαλιάρο και τακτοποιούμε ολόγυρα τις πατάτες. Ρίχνουμε τόσο νερό ώστε να καλύψει τις πατάτες και βράζουμε σε δυνατή φωτιά για περίπου 2 λεπτά, μέχρι να αρχίσουν τα υγρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr