Από το: ZannetCooks.com
Ετοιμάζουμε τη σκορδαλιά. Βάζουμε το κεφάλι του σκόρδου σε ένα αλουμινόχαρτο και το ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Κλείνουμε καλά το αλουμινόχαρτο και το ψήνουμε στους 190C για 20 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει και το πιέζουμε με τα δάχτυλα μέσα σε ένα καθαρό πιάτο να
βγει ο πουρές του σκόρδου. Εν τω μεταξύ βράζουμε σε λίγο νερό την ουρά του μπακαλιάρου μαζί με το κρεμμύδι για 20 λεπτά. Την αφήνουμε να κρυώσει και τον καθαρίζουμε από πέτσα και αγκάθια. Ρίχνουμε το καθαρό ψάρι μέσα στο multi μαζί με 2-3 κουτ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.zannetcooks.com
Ετοιμάζουμε τη σκορδαλιά. Βάζουμε το κεφάλι του σκόρδου σε ένα αλουμινόχαρτο και το ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Κλείνουμε καλά το αλουμινόχαρτο και το ψήνουμε στους 190C για 20 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει και το πιέζουμε με τα δάχτυλα μέσα σε ένα καθαρό πιάτο να
βγει ο πουρές του σκόρδου. Εν τω μεταξύ βράζουμε σε λίγο νερό την ουρά του μπακαλιάρου μαζί με το κρεμμύδι για 20 λεπτά. Την αφήνουμε να κρυώσει και τον καθαρίζουμε από πέτσα και αγκάθια. Ρίχνουμε το καθαρό ψάρι μέσα στο multi μαζί με 2-3 κουτ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.zannetcooks.com