Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Ένα εξαιρετικό πιάτο, μια διαφορετική πρόταση, γι᾿ αυτούς που βαρέθηκαν, ή δεν τους αρέσει ο τηγανιτός βακαλάος και η σκορδαλιά. Γίνεται νοστιμότατο, και αρέσει πολύ περισσότερο στα παιδιά, ενώ αν βρούμε ώριμες ντομάτες, το αποτέλεσμα είναι απλά ... φανταστικό! Σ᾿ ένα τηγάνι,
ζεσταίνουμε το λάδι, αλευρώνουμε τα κομμάτια του μπακαλιάρου και τα τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα, κι από τις δύο πλευρές. Λιώνουμε τις ντομάτες στο μούλτι, χοντροκόβουμε το σκόρδο, κόβουμε σε φέτες τα κρεμμύδια και ψιλοκ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Ένα εξαιρετικό πιάτο, μια διαφορετική πρόταση, γι᾿ αυτούς που βαρέθηκαν, ή δεν τους αρέσει ο τηγανιτός βακαλάος και η σκορδαλιά. Γίνεται νοστιμότατο, και αρέσει πολύ περισσότερο στα παιδιά, ενώ αν βρούμε ώριμες ντομάτες, το αποτέλεσμα είναι απλά ... φανταστικό! Σ᾿ ένα τηγάνι,
ζεσταίνουμε το λάδι, αλευρώνουμε τα κομμάτια του μπακαλιάρου και τα τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα, κι από τις δύο πλευρές. Λιώνουμε τις ντομάτες στο μούλτι, χοντροκόβουμε το σκόρδο, κόβουμε σε φέτες τα κρεμμύδια και ψιλοκ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com