Από το: gastronomos.gr
Βγάζουμε το χταπόδι από τη συσκευασία και το βάζουμε σε τρυπητό σκεύος, πάνω από ένα βαθύ μπολ, το οποίο θα μαζεύει τα υγρά. Σκεπάζουμε το σκεύος με μια βρεγμένη πετσέτα ή με μεμβράνη κατάλληλη για τρόφιμα
και το τοποθετούμε στο θάλαμο συντήρησης του ψυγείου.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Γαστρονόμο
Βγάζουμε το χταπόδι από τη συσκευασία και το βάζουμε σε τρυπητό σκεύος, πάνω από ένα βαθύ μπολ, το οποίο θα μαζεύει τα υγρά. Σκεπάζουμε το σκεύος με μια βρεγμένη πετσέτα ή με μεμβράνη κατάλληλη για τρόφιμα
και το τοποθετούμε στο θάλαμο συντήρησης του ψυγείου.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Γαστρονόμο