Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Νηστίσιμα τραγανά κουλουράκια ελαιολάδου με άρωμα λεμονιού

Written By Unknown on Τρίτη 15 Απριλίου 2014 | Απριλίου 15, 2014

Από το: cretan gastronomy. blogspot.gr 
Για τα καφεδάκια της Μεγαλοβδομάδας…
Η συνταγή ήταν ξεχασμένη κάπου στα πρώτα φύλλα ενός παλιού τετραδίου της γιαγιάς  μου και είχαμε χρόνια να τη φτιάξουμε. Πρώτα τα έφτιαξε η μάνα μου και αποφάνθηκε ότι ήταν τα καλύτερα που είχε φτιάξει τον τελευταίο
καιρό. Με πενήντα συνταγές για κουλουράκια στο τετράδιό της, δεν είναι εύκολο να θυμάται ποιά της αρέσει περισσότερο! 
Όντως είναι πολύ τραγανά και τριφτά .  Δεν περιέχουν σόδα αλλά αμμωνία κι ίσως εκεί να είναι η διαφορά. Πήρα χαρτί και μολύβι να αντιγράψω τη συνταγή και διαπίστωσα πως έπρεπε να βάλω στη μέση το μισό ντουλάπι ! Άλλα υλικά σε κρασοπότηρα , άλλα σε νεροπότηρα άλλα σε φλιτζάνια και αλεύρι «όσο σηκώσουν»! 


Διαβάστε τη συνταγή στο: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους


SHARE

About Unknown