Από το: gastronomos.gr
Απλώνουμε το κρέας σε μια καθαρή επιφάνεια εργασίας και το πασπαλίζουμε με το αλατοπίπερο και την πάπρικα και από τις δύο πλευρές. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το γιαούρτι και το ξύσμα
πορτοκαλιού και αλείφουμε με το μείγμα την εσωτερική πλευρά του κρέατος.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Γαστρονόμο
Απλώνουμε το κρέας σε μια καθαρή επιφάνεια εργασίας και το πασπαλίζουμε με το αλατοπίπερο και την πάπρικα και από τις δύο πλευρές. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το γιαούρτι και το ξύσμα
πορτοκαλιού και αλείφουμε με το μείγμα την εσωτερική πλευρά του κρέατος.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Γαστρονόμο