Από το: gastronomos.gr
Ένα πρωτότυπο σαλατο-ορεκτικό, ό,τι πρέπει για να ανοίξει ένα γεύμα αξιώσεων.
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το γάλα. Βάζουμε στο μπλέντερ το τυρί, κομματιασμένο, προσθέτουμε το ζεστό
γάλα και τα χτυπάμε μέχρι να προκύψει μια λεία κρέμα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Γαστρονόμο
Ένα πρωτότυπο σαλατο-ορεκτικό, ό,τι πρέπει για να ανοίξει ένα γεύμα αξιώσεων.
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το γάλα. Βάζουμε στο μπλέντερ το τυρί, κομματιασμένο, προσθέτουμε το ζεστό
γάλα και τα χτυπάμε μέχρι να προκύψει μια λεία κρέμα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Γαστρονόμο