Από το: ZannetCooks.com
Σούπα μαγειρίτσα για δύσκολους συνδαιτυμόνες ή μαγειρίτσα παραλλαγών. Ένα περίπου παραδοσιακό πιάτο για το βράδυ της Ανάστασης εμπνευσμένο καθαρά από τα διατροφικά γούστα του σπιτιού μας. Δεν τρώω αρνί σε καμία παραλλαγή και ο καλός μου δεν τρώει
μαγειρίτσα για κανένα λόγο. Πράγμα που σημαίνει ότι ενώ μου αρέσουν οι σούπες χορταρικών και το μοσχαρίσιο συκώτι, ο συνδυασμός τους στο μαγείρεμα μου πέφτει λίγο βαρύς. Επίσης συνήθως μένει και για την επόμενη μέρα και κυρίως το βραδάκι που συνήθως μετά το φαγοπότι του Πάσχα, θέλουμε κάτι πιο ελαφρύ , η συγκεκριμένη σούπα είναι ιδανική επιλογή για το στομάχι μας. Όσοι πιστοί προσέλθετε και καλή μας Ανάσταση!
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.zannetcooks.com
Σούπα μαγειρίτσα για δύσκολους συνδαιτυμόνες ή μαγειρίτσα παραλλαγών. Ένα περίπου παραδοσιακό πιάτο για το βράδυ της Ανάστασης εμπνευσμένο καθαρά από τα διατροφικά γούστα του σπιτιού μας. Δεν τρώω αρνί σε καμία παραλλαγή και ο καλός μου δεν τρώει
μαγειρίτσα για κανένα λόγο. Πράγμα που σημαίνει ότι ενώ μου αρέσουν οι σούπες χορταρικών και το μοσχαρίσιο συκώτι, ο συνδυασμός τους στο μαγείρεμα μου πέφτει λίγο βαρύς. Επίσης συνήθως μένει και για την επόμενη μέρα και κυρίως το βραδάκι που συνήθως μετά το φαγοπότι του Πάσχα, θέλουμε κάτι πιο ελαφρύ , η συγκεκριμένη σούπα είναι ιδανική επιλογή για το στομάχι μας. Όσοι πιστοί προσέλθετε και καλή μας Ανάσταση!
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.zannetcooks.com