Από το: gastronomos.gr
Αφού πλύνουμε τα έντερα, τα κόβουμε με ένα ψαλίδι κουζίνας σε κομμάτια 2 εκ. Τα ξεπλένουμε ξανά και τα αφήνουμε να στραγγίξουν σε σουρωτό. Στεγνώνουμε τη συκωταριά με λίγο χαρτί κουζίνας και την κόβουμε σε μπουκιές.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Γαστρονόμο
Αφού πλύνουμε τα έντερα, τα κόβουμε με ένα ψαλίδι κουζίνας σε κομμάτια 2 εκ. Τα ξεπλένουμε ξανά και τα αφήνουμε να στραγγίξουν σε σουρωτό. Στεγνώνουμε τη συκωταριά με λίγο χαρτί κουζίνας και την κόβουμε σε μπουκιές.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Γαστρονόμο