Από το: Σπιτικό μενού
Ο Βασιλιάς των κρεάτων, η ’’καρδιά’’ του φιλέτου για ειδήμονες της γεύσης. Ξεχωριστό, πεντανόστιμο, ζουμερό, τρυφερό, μέτρια ψημένο με ροζ εσωτερικό. Σάλτσα με καλό, ημίγλυκο ενισχυμένο κρασί και πατάτες της Δούκισσας με κρέμα γάλακτος και παρμεζάνα. Το φιλέτο
Σατομπριάν πήρε το όνομά του από τον Φρανσουά Ρενέ Ντε Σατομπριάν (1768 – 1848), πιο γνωστός στην Ελλάδα ως Σατωβριάνδος, γάλλος συγγραφέας, πολιτικός, διπλωμάτης και φιλέλληνας. Προς τιμήν του, στην Αθήνα υπάρχει η οδός Σατωβριάνδου ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://me-nu.gr
Ο Βασιλιάς των κρεάτων, η ’’καρδιά’’ του φιλέτου για ειδήμονες της γεύσης. Ξεχωριστό, πεντανόστιμο, ζουμερό, τρυφερό, μέτρια ψημένο με ροζ εσωτερικό. Σάλτσα με καλό, ημίγλυκο ενισχυμένο κρασί και πατάτες της Δούκισσας με κρέμα γάλακτος και παρμεζάνα. Το φιλέτο
Σατομπριάν πήρε το όνομά του από τον Φρανσουά Ρενέ Ντε Σατομπριάν (1768 – 1848), πιο γνωστός στην Ελλάδα ως Σατωβριάνδος, γάλλος συγγραφέας, πολιτικός, διπλωμάτης και φιλέλληνας. Προς τιμήν του, στην Αθήνα υπάρχει η οδός Σατωβριάνδου ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://me-nu.gr