Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Φιλέτο Σατομπριάν με σάλτσα Μαδέρα

Written By Unknown on Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 | Φεβρουαρίου 11, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Σπιτικό μενού
Ο Βασιλιάς των κρεάτων, η ’’καρδιά’’ του φιλέτου για ειδήμονες της γεύσης. Ξεχωριστό, πεντανόστιμο, ζουμερό, τρυφερό, μέτρια ψημένο με ροζ εσωτερικό. Σάλτσα με καλό, ημίγλυκο ενισχυμένο κρασί και πατάτες της Δούκισσας με κρέμα γάλακτος και παρμεζάνα. Το φιλέτο

Σατομπριάν πήρε το όνομά του από τον Φρανσουά Ρενέ Ντε Σατομπριάν (1768 – 1848), πιο γνωστός στην Ελλάδα ως Σατωβριάνδος, γάλλος συγγραφέας, πολιτικός, διπλωμάτης και φιλέλληνας. Προς τιμήν του, στην Αθήνα υπάρχει η οδός Σατωβριάνδου ...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://me-nu.gr


SHARE

About Unknown