Από το: athinorama.gr /umami
Σύμφωνα με την παραδοσιακή συνταγή, το κρέας βράζεται από πριν και στη συνέχεια το ψήσιμο του ολοκληρώνεται στο φούρνο. Το Πάσχα όμως που τα αρνάκια είναι μικρά μπορούμε και να ψήσουμε το αρνάκι
απευθείας στο φούρνο, όπως κάναμε εδώ. Το μόνο μειονέκτημα είναι πως έτσι δεν θα έχουμε τον απαραίτητο ζωμό για το μαγείρεμα, αν δεν συνηθίζουμε να ετοιμάζουμε σπιτικούς ζωμούς.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Αθηνόραμα unami.gr
Σύμφωνα με την παραδοσιακή συνταγή, το κρέας βράζεται από πριν και στη συνέχεια το ψήσιμο του ολοκληρώνεται στο φούρνο. Το Πάσχα όμως που τα αρνάκια είναι μικρά μπορούμε και να ψήσουμε το αρνάκι
απευθείας στο φούρνο, όπως κάναμε εδώ. Το μόνο μειονέκτημα είναι πως έτσι δεν θα έχουμε τον απαραίτητο ζωμό για το μαγείρεμα, αν δεν συνηθίζουμε να ετοιμάζουμε σπιτικούς ζωμούς.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Αθηνόραμα unami.gr