Από το: gastronomos.gr
Βάζουμε το αλεύρι σε ένα ταψάκι ή ένα μεγάλο πιάτο και το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι στη φωτιά. Αλευρώνουμε τα κομμάτια της συκωταριάς, γυρνώντας τα να καλυφθούν από όλες τις πλευρές και τα τινάζουμε καλά να φύγει το περίσσιο αλεύρι. Μόλις κάψει το λάδι,
ρίχνουμε την αλευρωμένη συκωταριά στο τηγάνι (προσεχτικά για να μην πιτσιλιστούμε).
Διαβάστε τη συνταγή στο: Γαστρονόμο
Βάζουμε το αλεύρι σε ένα ταψάκι ή ένα μεγάλο πιάτο και το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι στη φωτιά. Αλευρώνουμε τα κομμάτια της συκωταριάς, γυρνώντας τα να καλυφθούν από όλες τις πλευρές και τα τινάζουμε καλά να φύγει το περίσσιο αλεύρι. Μόλις κάψει το λάδι,
ρίχνουμε την αλευρωμένη συκωταριά στο τηγάνι (προσεχτικά για να μην πιτσιλιστούμε).
Διαβάστε τη συνταγή στο: Γαστρονόμο