Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Τηγανιά με συκωταριά, ρίγανη και λεμόνι

Written By Unknown on Τετάρτη 23 Απριλίου 2014 | Απριλίου 23, 2014

Από το: gastronomos.gr
Βάζουμε το αλεύρι σε ένα ταψάκι ή ένα μεγάλο πιάτο και το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι στη φωτιά. Αλευρώνουμε τα κομμάτια της συκωταριάς, γυρνώντας τα να καλυφθούν από όλες τις πλευρές και τα τινάζουμε καλά να φύγει το περίσσιο αλεύρι. Μόλις κάψει το λάδι,
ρίχνουμε την αλευρωμένη συκωταριά στο τηγάνι (προσεχτικά για να μην πιτσιλιστούμε). 

Διαβάστε τη συνταγή στο: Γαστρονόμο


SHARE

About Unknown