Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.
Home » , , , , , » Τα αλάδωτα της Μεγαλοβδομάδας: Ταχινόσουπα με κοφτό μακαρονάκι

Τα αλάδωτα της Μεγαλοβδομάδας: Ταχινόσουπα με κοφτό μακαρονάκι

Written By Unknown on Τρίτη 22 Απριλίου 2014 | Απριλίου 22, 2014

Από το: cretan gastronomy. blogspot.gr
Παραδοσιακό πιάτο της  Μεγάλης Τετάρτης και της Μεγάλης Παρασκευής.
Η νηστεία της Μεγάλης Εβδομάδας είναι η πιο αυστηρή νηστεία του χρόνου. Ακόμη και όσοι δεν τηρούν τις υπόλοιπες νηστείες, τούτη τη βδομάδα δεν τρώνε «λεριά». Λεριά λέμε στην

Κρήτη τα μη νηστίσιμα τρόφιμα. Πολλοί ίσως να νηστεύουν  για να απολαύσουν καλύτερα τα πασχαλινά εδέσματα. Η στέρηση αυξάνει την όρεξη… 

Διαβάστε τη συνταγή στο: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους


SHARE

About Unknown