Από το: cretan gastronomy. blogspot.gr
Παραδοσιακό πιάτο της Μεγάλης Τετάρτης και της Μεγάλης Παρασκευής.
Η νηστεία της Μεγάλης Εβδομάδας είναι η πιο αυστηρή νηστεία του χρόνου. Ακόμη και όσοι δεν τηρούν τις υπόλοιπες νηστείες, τούτη τη βδομάδα δεν τρώνε «λεριά». Λεριά λέμε στην
Κρήτη τα μη νηστίσιμα τρόφιμα. Πολλοί ίσως να νηστεύουν για να απολαύσουν καλύτερα τα πασχαλινά εδέσματα. Η στέρηση αυξάνει την όρεξη…
Διαβάστε τη συνταγή στο: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Παραδοσιακό πιάτο της Μεγάλης Τετάρτης και της Μεγάλης Παρασκευής.
Η νηστεία της Μεγάλης Εβδομάδας είναι η πιο αυστηρή νηστεία του χρόνου. Ακόμη και όσοι δεν τηρούν τις υπόλοιπες νηστείες, τούτη τη βδομάδα δεν τρώνε «λεριά». Λεριά λέμε στην
Κρήτη τα μη νηστίσιμα τρόφιμα. Πολλοί ίσως να νηστεύουν για να απολαύσουν καλύτερα τα πασχαλινά εδέσματα. Η στέρηση αυξάνει την όρεξη…
Διαβάστε τη συνταγή στο: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους