Από το: faghta-giagias .blogspot.com
Το Λαμπρόψωμο ή Λαμπροκουλούρα, είναι ένα παραδοσιακό είδος ψωμιού, το οποίο ετοιμάζεται τη Μ. Πέμπτη, ή το Μ. Σάββατο, για το βράδυ της Ανάστασης.
Τα παλιά τα χρόνια, το έφτιαχναν το Μ. Σάββατο, με προζύμι που ετοίμαζαν
απ᾿ τη Μ. Πέμπτη, με βασιλικό απ᾿ του Σταυρού, ή αγιασμό.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Τα φαγητά της γιαγιάς
Το Λαμπρόψωμο ή Λαμπροκουλούρα, είναι ένα παραδοσιακό είδος ψωμιού, το οποίο ετοιμάζεται τη Μ. Πέμπτη, ή το Μ. Σάββατο, για το βράδυ της Ανάστασης.
Τα παλιά τα χρόνια, το έφτιαχναν το Μ. Σάββατο, με προζύμι που ετοίμαζαν
απ᾿ τη Μ. Πέμπτη, με βασιλικό απ᾿ του Σταυρού, ή αγιασμό.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Τα φαγητά της γιαγιάς