Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Ψαρόσουπα Αγειορίτικη

Written By Unknown on Τετάρτη 23 Απριλίου 2014 | Απριλίου 23, 2014

Από το: monastiriaka.gr 
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα ψάρια. Καθαρίζουμε τα λαχανικά. Βράζουμε σε 1.5 λίτρο νερό τα ψάρια μαζί με τα λαχανικά ολόκληρα, εκτός  από τον άνηθο. Όταν βράσουν όλα καλά βγάζουμε τα λαχανικά και τα περνάμε
από το μπλέντερ ή από τον μύλο των λαχανικών, εκτός μόνο από τις πιπεριές που τις πετάμε. 

Διαβάστε τη συνταγή στο: Μοναστηριακά



SHARE

About Unknown