Από το: cretan gastronomy. blogspot.gr
Το έχω ξαναγράψει ότι στα μέρη μας οι ονομασίες είναι ανάποδες: τσουρεκάκια λέμε τα κουλουράκια του Πάσχα και αυγοκούλουρα ή ψωμιά πασχαλινά λέμε τα τσουρέκια. Τσουρεκάκια λοιπόν για τις κρητικές τα σημερινά μου κουλουράκια.
Οι κλασικές παραδοσιακές συνταγές θέλουν τα κουλουράκια του Πάσχα με αμμωνία. Δεν τα φτιάχνω με τέτοια συνταγή ομολογουμένως πολύ συχνά μιας και οι περισσότεροι στο σπίτι προτιμούν τα βουτυράτα και τριφτά τσουρεκάκια βουτύρου που έδωσα πέρυσι. Φέτος όμως αποφάσισα να κάνω τα πιο κλασικά και παραδοσιακά τσουρεκάκια αμμωνίας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Το έχω ξαναγράψει ότι στα μέρη μας οι ονομασίες είναι ανάποδες: τσουρεκάκια λέμε τα κουλουράκια του Πάσχα και αυγοκούλουρα ή ψωμιά πασχαλινά λέμε τα τσουρέκια. Τσουρεκάκια λοιπόν για τις κρητικές τα σημερινά μου κουλουράκια.
Οι κλασικές παραδοσιακές συνταγές θέλουν τα κουλουράκια του Πάσχα με αμμωνία. Δεν τα φτιάχνω με τέτοια συνταγή ομολογουμένως πολύ συχνά μιας και οι περισσότεροι στο σπίτι προτιμούν τα βουτυράτα και τριφτά τσουρεκάκια βουτύρου που έδωσα πέρυσι. Φέτος όμως αποφάσισα να κάνω τα πιο κλασικά και παραδοσιακά τσουρεκάκια αμμωνίας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους