Από το: Συνταγές της καρδιάς
Αυτή την πίτα ήθελα εδώ και χρόνια να την φτιάξω. Την είχα δει σε περιοδικά καθώς και σε Ιταλικά βιβλία μαγειρικής, που με προμηθεύει η ξαδέλφη μου η Πόπη κάθε φορά που έρχεται από την Ιταλία. Είναι μια παραλλαγή της Torta Pasqualina, μιας πασχαλινής πίτας που αγαπούν ιδιαίτερα
οι Ιταλοί. Προέρχεται από την περιοχή της Λιγουρίας, αλλά φτιάχνεται και σε άλλα μέρη της Ιταλίας. Στην αυθεντική της μορφή, η γέμιση γίνεται με αγκινάρες, μπιζέλια ή και παντζάρια. Αλλού προτιμούν χορταρικά όπως τα σέσκουλα ή τα φύλλα των παντ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskardias.blogspot.gr
Αυτή την πίτα ήθελα εδώ και χρόνια να την φτιάξω. Την είχα δει σε περιοδικά καθώς και σε Ιταλικά βιβλία μαγειρικής, που με προμηθεύει η ξαδέλφη μου η Πόπη κάθε φορά που έρχεται από την Ιταλία. Είναι μια παραλλαγή της Torta Pasqualina, μιας πασχαλινής πίτας που αγαπούν ιδιαίτερα
οι Ιταλοί. Προέρχεται από την περιοχή της Λιγουρίας, αλλά φτιάχνεται και σε άλλα μέρη της Ιταλίας. Στην αυθεντική της μορφή, η γέμιση γίνεται με αγκινάρες, μπιζέλια ή και παντζάρια. Αλλού προτιμούν χορταρικά όπως τα σέσκουλα ή τα φύλλα των παντ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskardias.blogspot.gr