Από το: mirodies kai nostimies. blogspot.gr
Κόβετε το μοσχάρι σε κύβους και το τσιγαρίζετε για λίγα λεπτά με λίγο λάδι. Προσθέτετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο και τα τσιγαρίζετε όλα μαζί για 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι.
Σε ένα διαφορετικό τηγάνι τσιγαρίζετε τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες και το ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι για περίπου 15 λεπτά. Ενώνετε το κρέας με τα μανιταράκια και προσθέτετε 250 ml. νερό, το ζωμό κότας, το αλάτι και το πιπέρι και τα βράζετε σε μέτρια θερμοκρασία για ακόμα μισή ώρα περίπου προσθέτοντας σταδιακά το υπόλοιπο νερό (πάντα πρέπει να υπάρχει ζουμί μέσα στο φαγητό για να βράζει μέσα το κρέας).
Διαβάστε τη συνταγή στο: Μυρωδιές και νοστιμιές
Κόβετε το μοσχάρι σε κύβους και το τσιγαρίζετε για λίγα λεπτά με λίγο λάδι. Προσθέτετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο και τα τσιγαρίζετε όλα μαζί για 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι.
Σε ένα διαφορετικό τηγάνι τσιγαρίζετε τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες και το ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι για περίπου 15 λεπτά. Ενώνετε το κρέας με τα μανιταράκια και προσθέτετε 250 ml. νερό, το ζωμό κότας, το αλάτι και το πιπέρι και τα βράζετε σε μέτρια θερμοκρασία για ακόμα μισή ώρα περίπου προσθέτοντας σταδιακά το υπόλοιπο νερό (πάντα πρέπει να υπάρχει ζουμί μέσα στο φαγητό για να βράζει μέσα το κρέας).
Διαβάστε τη συνταγή στο: Μυρωδιές και νοστιμιές