Από το: ditucook. blogspot.gr
Σε μία λεκάνη ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το χυμό. Βάζουμε το αλεύρι και ξεκινάμε να ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια πολύ μαλακή ζύμη. Ενδεχομένως να μη χρειαστεί ολόκληρο το κιλό, το βλέπουμε με το μάτι.
Αφήνουμε το ζυμάρι στην άκρη μια ώρα να ξεκουραστεί, σκεπασμένο με μία πετσέτα. Στο τρυπητό στραγγίζουμε τις ελιές, το κρεμμύδι και το δυόσμο. Ανακατεύουμε κάθε λίγο να στραγγίξουν όλα τα υγρά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook
Αφήνουμε το ζυμάρι στην άκρη μια ώρα να ξεκουραστεί, σκεπασμένο με μία πετσέτα. Στο τρυπητό στραγγίζουμε τις ελιές, το κρεμμύδι και το δυόσμο. Ανακατεύουμε κάθε λίγο να στραγγίξουν όλα τα υγρά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook
