Από το: Kitchen stori.es
Η γλυκοπατάτα θεωρείται ένα από τα πιο θρεπτικά τρόφιμα στον πλανήτη, γεμάτες με θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης C, αντιοξειδωτικών, βιταμίνης Α, β-καροτένιου, και πολλών άλλων.
Επίσης, είναι χαμηλή σε λιπαρά και έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
Οι γλυκοπατάτες δεν είναι μια συνηθισμένη γεύση στο τραπέζι μας, όμως είναι νόστιμη και μαγειρεύεται με ποικίλους τρόπους. Ψημένες στο φούρνο, πασπαλισμένες με αρωματικά μπαχαρικά και συνοδευμένες με ένα πικάντικο ντιπ αβοκάντο γίνονται ακαταμάχητες και ανάρπαστες.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.kitchenstori.es
Η γλυκοπατάτα θεωρείται ένα από τα πιο θρεπτικά τρόφιμα στον πλανήτη, γεμάτες με θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης C, αντιοξειδωτικών, βιταμίνης Α, β-καροτένιου, και πολλών άλλων.
Επίσης, είναι χαμηλή σε λιπαρά και έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
Οι γλυκοπατάτες δεν είναι μια συνηθισμένη γεύση στο τραπέζι μας, όμως είναι νόστιμη και μαγειρεύεται με ποικίλους τρόπους. Ψημένες στο φούρνο, πασπαλισμένες με αρωματικά μπαχαρικά και συνοδευμένες με ένα πικάντικο ντιπ αβοκάντο γίνονται ακαταμάχητες και ανάρπαστες.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.kitchenstori.es
