Από το: kouzino mageiremata .blogspot.gr
Ετοιμάζουμε το σιρόπι βράζοντας για 10 λεπτά όλα τα υλικά μαζί και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με το σιμιγδάλι, το μπέικιν πάουντερ και το ξύσμα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Κουζινομαγειρέματα
Ετοιμάζουμε το σιρόπι βράζοντας για 10 λεπτά όλα τα υλικά μαζί και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με το σιμιγδάλι, το μπέικιν πάουντερ και το ξύσμα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Κουζινομαγειρέματα