Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Αρακάς λαδερός

Written By Unknown on Πέμπτη 15 Μαΐου 2014 | Μαΐου 15, 2014

Από το: suntages nikoulas .blogspot.gr
Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το λάδι σε μια κατσαρόλα, μόλις μαραθεί ρίχνουμε όλα τα υλικά μας μαζί με 2 ποτήρια νερό.
Τα αφήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία να βράσουν.
Όταν βράσουν τα καρότα και η πατάτα τα αλέθουμε στο μούλτι και τα ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα να βράσουν όλα μαζί πάλι.


Διαβάστε τη συνταγή στο: Το μυαλό στο... φαγητό!



SHARE

About Unknown