Από το: greek masa.gr
Σε ένα πήλινο σκεύος τοποθετούμε σε στρώσεις τη φέτα, το κίτρινο τυρί, τις πιπεριές, τη ντομάτα, τη ρίγανη, την πάπιπρα και το ελαιόλαδο.
Ψήνουμε με την κάτω αντίσταση ώσπου να λειώσει η φέτα και να ροδίσει το κίτρινο τυρί επάνω.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Greek M@s@
Σε ένα πήλινο σκεύος τοποθετούμε σε στρώσεις τη φέτα, το κίτρινο τυρί, τις πιπεριές, τη ντομάτα, τη ρίγανη, την πάπιπρα και το ελαιόλαδο.
Ψήνουμε με την κάτω αντίσταση ώσπου να λειώσει η φέτα και να ροδίσει το κίτρινο τυρί επάνω.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Greek M@s@