Από το: greek masa.gr
Ετοιμάζω τον κιμά όπως για τα μακαρόνια. Δηλαδή σωτάρω στο λάδι το κρεμμυδάκι και ρίχνω τον κιμά. Αφήνω να σωταριστεί καλά και προσθέτω τα ντοματάκια, αλάτι, πιπέρι και λίγο νερό. Οταν βράσει κατεβάζω απο τι φωτιά και ρίχνω τη φρυγανιά και
τα τυριά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Greek M@s@
Ετοιμάζω τον κιμά όπως για τα μακαρόνια. Δηλαδή σωτάρω στο λάδι το κρεμμυδάκι και ρίχνω τον κιμά. Αφήνω να σωταριστεί καλά και προσθέτω τα ντοματάκια, αλάτι, πιπέρι και λίγο νερό. Οταν βράσει κατεβάζω απο τι φωτιά και ρίχνω τη φρυγανιά και
τα τυριά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Greek M@s@