Από το: suntages nikoulas .blogspot.gr
Ζεσταίνουμε το γάλα και το βούτυρο να αποκτήσουν χλιαρή θερμοκρασία, όχι καυτή.
Σε μια λεκάνη χτυπάμε τα αυγά και τα ανακατεύουμε με το γάλα, το λιωμένο βούτυρο, το ξύσμα και τη μαγιά.
Ρίχνουμε σιγά σιγά και το αλεύρι, ανακατεύοντας πολύ καλά.
Μόλις η ζύμη γίνει ενιαία και δεν κολλάει στα χέρια, παίρνουμε το ένα τρίτο της και
προσθέτουμε το κακάο, την κανέλα και το γαρίφαλο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Το μυαλό στο... φαγητό!
Ζεσταίνουμε το γάλα και το βούτυρο να αποκτήσουν χλιαρή θερμοκρασία, όχι καυτή.
Σε μια λεκάνη χτυπάμε τα αυγά και τα ανακατεύουμε με το γάλα, το λιωμένο βούτυρο, το ξύσμα και τη μαγιά.
Ρίχνουμε σιγά σιγά και το αλεύρι, ανακατεύοντας πολύ καλά.
Μόλις η ζύμη γίνει ενιαία και δεν κολλάει στα χέρια, παίρνουμε το ένα τρίτο της και
προσθέτουμε το κακάο, την κανέλα και το γαρίφαλο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Το μυαλό στο... φαγητό!
