Από το: ZannetCooks.com
Το έχω περιορίσει αρκετά το κρεατάκι στην διατροφή μου τελευταία είναι η αλήθεια. Ομολογουμένως όμως δεν μου έχει λείψει καθόλου, αφενός γιατί ήταν επιλογή μου και αφετέρου γιατί τα πιάτα λαχανικών και άλλων κατηγοριών τροφίμων που σας παρουσιάζουμε από το cookmania, είναι
τόσο πλούσια, γευστικά και χορταστικά που δεν υπάρχει χώρος για οτιδήποτε άλλο. Σήμερα κατ’ εξαίρεση (γενικά από τις σπάνιες φορές που συμβαίνει σπίτι μας να τρώμε με τον καλό μου το ίδιο φαγητό)έκανα Σπαλομπριζόλα με πατάτες φούρνου και δεν το μετάνιωσα λεπτό, αρχίζοντας από τις μυρωδιές που διασκορπίστηκαν στο χώρο κατά το ψήσιμο και τελειώνοντας με τρίψιμο κοιλιάς- στομαχιού από ευχαρίστηση, τουλάχιστον για κανα δίωρο. Εμπιστευτείτε μας και δοκιμάστε την σήμερα κιόλας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.zannetcooks.com
Το έχω περιορίσει αρκετά το κρεατάκι στην διατροφή μου τελευταία είναι η αλήθεια. Ομολογουμένως όμως δεν μου έχει λείψει καθόλου, αφενός γιατί ήταν επιλογή μου και αφετέρου γιατί τα πιάτα λαχανικών και άλλων κατηγοριών τροφίμων που σας παρουσιάζουμε από το cookmania, είναι
τόσο πλούσια, γευστικά και χορταστικά που δεν υπάρχει χώρος για οτιδήποτε άλλο. Σήμερα κατ’ εξαίρεση (γενικά από τις σπάνιες φορές που συμβαίνει σπίτι μας να τρώμε με τον καλό μου το ίδιο φαγητό)έκανα Σπαλομπριζόλα με πατάτες φούρνου και δεν το μετάνιωσα λεπτό, αρχίζοντας από τις μυρωδιές που διασκορπίστηκαν στο χώρο κατά το ψήσιμο και τελειώνοντας με τρίψιμο κοιλιάς- στομαχιού από ευχαρίστηση, τουλάχιστον για κανα δίωρο. Εμπιστευτείτε μας και δοκιμάστε την σήμερα κιόλας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.zannetcooks.com
