Από το: suntages nikoulas .blogspot.gr
Ετοιμάζουμε την κρέμα βράζοντας το 1/3 από το γάλα σε μέτρια φωτιά. Στο υπόλοιπο γάλα διαλύουμε το κορν φλάουρ με τη ζάχαρη, τη βανίλια και το ξύσμα.
Μόλις πάρει βράση το γάλα ρίχνουμε το υπόλοιπο και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να πήξει η κρέμα και να βγαίνουν φουσκάλες.
Σε ένα πυρέξ περίπου 40cmx30cm στρώνουμε
2 στρώσεις από τα μπισκότα και περιχύνουμε την κρέμα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Το μυαλό στο... φαγητό!
Ετοιμάζουμε την κρέμα βράζοντας το 1/3 από το γάλα σε μέτρια φωτιά. Στο υπόλοιπο γάλα διαλύουμε το κορν φλάουρ με τη ζάχαρη, τη βανίλια και το ξύσμα.
Μόλις πάρει βράση το γάλα ρίχνουμε το υπόλοιπο και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να πήξει η κρέμα και να βγαίνουν φουσκάλες.
Σε ένα πυρέξ περίπου 40cmx30cm στρώνουμε
2 στρώσεις από τα μπισκότα και περιχύνουμε την κρέμα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Το μυαλό στο... φαγητό!