Από το: lopis-place. blogspot.gr
Αφήνουμε το βούτυρο να μαλακώσει τελείως σε θερμοκρασία δωματίου ή το χτυπάμε στο μίξερ. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε για φτιάξουμε μία ζύμη. Πλάθουμε με τη ζύμη μπαστουνάκια πάχους δαχτύλου, τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένη
λαμαρίνα, τα αλείφουμε με κρόκο αυγού και τα πασπαλίζουμε με κεφαλοτύρι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Οι συνταγές της Λόπης
Αφήνουμε το βούτυρο να μαλακώσει τελείως σε θερμοκρασία δωματίου ή το χτυπάμε στο μίξερ. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε για φτιάξουμε μία ζύμη. Πλάθουμε με τη ζύμη μπαστουνάκια πάχους δαχτύλου, τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένη
λαμαρίνα, τα αλείφουμε με κρόκο αυγού και τα πασπαλίζουμε με κεφαλοτύρι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Οι συνταγές της Λόπης