Από το: fetoula. blogspot.gr
Μελιτζανοκεφτέδες αφράτοι και αχνιστοί! Κόβουμε τις μελιτζάνες σε χοντρούς κύβους, αν θέλουμε τις ξεφλουδίζουμε και τις αφήνουμε σε λεκανίτσα με νερό να ξεπικρίσουν. Σε
μια άλλη λεκάνη ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το αυγό, το αλάτι, την πάπρικα, το πιπέρι και τον κύβο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Insta_food
Μελιτζανοκεφτέδες αφράτοι και αχνιστοί! Κόβουμε τις μελιτζάνες σε χοντρούς κύβους, αν θέλουμε τις ξεφλουδίζουμε και τις αφήνουμε σε λεκανίτσα με νερό να ξεπικρίσουν. Σε
μια άλλη λεκάνη ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το αυγό, το αλάτι, την πάπρικα, το πιπέρι και τον κύβο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Insta_food