Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Σουβλάκια Σπαραγγιών

Written By Unknown on Παρασκευή 16 Μαΐου 2014 | Μαΐου 16, 2014

Από το: Kitchen stori.es
Σπαράγγια Ελληνικά, καλλιεργημένα, φρέσκα, τρυφερά και τραγανά. Άνετα τρώγονται και ωμά μέσα σε σαλάτα. 
Εδώ τυλίχτηκαν με μπέϊκον και έγιναν σουβλάκια. Ψήνονται για λίγο στο γκριλ και συνοδεύονται με μια
γλυκοπικάντικη σως μαγιονέζας, με ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά τουρσί. 
Εκτός από τη σως, συνοδεύτηκαν και με μια ελαφριά πράσινη σαλάτα, ραντισμένη με κρέμα μπαλσάμικο. 
Έξτρα μεζεδάκι για καλοφαγάδες και για μεθυστικές στιγμές με μπύρες ή ένα ελαφρύ ροζέ κρασί.

Διαβάστε τη συνταγή στο: www.kitchenstori.es


SHARE

About Unknown