Από το: the gastrin. blogspot.gr
Ένα πεντανόστιμο και εύκολο στη διαδικασία φαγητό, ιδανικό για τις κυριακατικες συνεστιάσεις.
Λαδώνουμε τα παϊδάκια και αλατοπιπερώνουμε. Τα τοποθετούμε σε μέτριο ταψί. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη μέσα στη ντομάτα και την
περιχύνουμε στα παϊδάκια. Προσθέτουμε την πιπεριά, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα δαφνόφυλλα πάνω στο κρέας και ρίχνουμε νερό στο ταψί τόσο ώστε να μισοσκεπαστεί το κρέας. Έχουμε προθερμάνει το φούρνο στους 200 βαθμούς και βάζουμε το ταψί στην κάτω σχάρα με αντιστάσεις.
Διαβάστε τη συνταγή στο: the gastrin
Ένα πεντανόστιμο και εύκολο στη διαδικασία φαγητό, ιδανικό για τις κυριακατικες συνεστιάσεις.
Λαδώνουμε τα παϊδάκια και αλατοπιπερώνουμε. Τα τοποθετούμε σε μέτριο ταψί. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη μέσα στη ντομάτα και την
περιχύνουμε στα παϊδάκια. Προσθέτουμε την πιπεριά, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα δαφνόφυλλα πάνω στο κρέας και ρίχνουμε νερό στο ταψί τόσο ώστε να μισοσκεπαστεί το κρέας. Έχουμε προθερμάνει το φούρνο στους 200 βαθμούς και βάζουμε το ταψί στην κάτω σχάρα με αντιστάσεις.
Διαβάστε τη συνταγή στο: the gastrin