Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Καθαρίζω με προσοχή το εσωτερικό των κολοκυθολούλουδων και τα πλένω καλά. Αφήνω σε καθαρή πετσέτα τα στεγνώνουν, όση ώρα θα ετοιμάζω την γέμιση. Σοτάρω το κρεμμύδι και το σκόρδο στο ελαιόλαδο. Προσθέτω το κολοκυθάκι και την ντομάτα και μετά το ρύζι.
Σιγοβράζω μέχρι να τραβήξουν τα υγρά του και αποσύρω από την φωτιά. Προσθέτω τον ψιλοκομμένο δυόσμο και άνηθο. Αλάτι & πιπέρι. Γεμίζω τα κολοκυθολούλουθα με το μείγμα και τα βάζω σε φαρδιά κατσαρόλα, το ένα δίπλα στο άλλο. Ρίχνω 1 φλ ν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Καθαρίζω με προσοχή το εσωτερικό των κολοκυθολούλουδων και τα πλένω καλά. Αφήνω σε καθαρή πετσέτα τα στεγνώνουν, όση ώρα θα ετοιμάζω την γέμιση. Σοτάρω το κρεμμύδι και το σκόρδο στο ελαιόλαδο. Προσθέτω το κολοκυθάκι και την ντομάτα και μετά το ρύζι.
Σιγοβράζω μέχρι να τραβήξουν τα υγρά του και αποσύρω από την φωτιά. Προσθέτω τον ψιλοκομμένο δυόσμο και άνηθο. Αλάτι & πιπέρι. Γεμίζω τα κολοκυθολούλουθα με το μείγμα και τα βάζω σε φαρδιά κατσαρόλα, το ένα δίπλα στο άλλο. Ρίχνω 1 φλ ν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr