Από το: the gastrin. blogspot.gr
Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή με ευχάριστη και ελαφριά γεύση με απλά υλικά που βρίσκονται σε κάθε σπίτι. Ξεκινάμε; Σε μία λεκάνη βάζουμε το ηλιέλαιο, το ελαιόλαδο, το χυμό πορτοκαλιού και τη ζάχαρη. Τ’
ανακατεύουμε καλά με το χέρι και προσθέτουμε λίγο αλεύρι . Συνεχίζουμε το ανακάτεμα και ρίχνουμε και τη σόδα. Προσθέτουμε αλεύρι και μόλις πετύχουμε ζύμη πιο πηκτή από του κέικ αδειάζουμε τη μισή ποσότητα σε καλά λαδωμένο και αλευρωμένο ταψάκι διαστάσεων 30Χ24 .
Διαβάστε τη συνταγή στο: the gastrin
Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή με ευχάριστη και ελαφριά γεύση με απλά υλικά που βρίσκονται σε κάθε σπίτι. Ξεκινάμε; Σε μία λεκάνη βάζουμε το ηλιέλαιο, το ελαιόλαδο, το χυμό πορτοκαλιού και τη ζάχαρη. Τ’
ανακατεύουμε καλά με το χέρι και προσθέτουμε λίγο αλεύρι . Συνεχίζουμε το ανακάτεμα και ρίχνουμε και τη σόδα. Προσθέτουμε αλεύρι και μόλις πετύχουμε ζύμη πιο πηκτή από του κέικ αδειάζουμε τη μισή ποσότητα σε καλά λαδωμένο και αλευρωμένο ταψάκι διαστάσεων 30Χ24 .
Διαβάστε τη συνταγή στο: the gastrin