Από το: Kitchen stori.es
Ένα γλυκό από τα παλιά. Τότε ακόμα που στα αστικά σπίτια και στα ζαχαροπλαστεία της εποχής τα έλεγαν μακαρόν και, πολύ αργότερα, εργολάβους. Ιδανικό γλυκό, με εκλεπτυσμένη γεύση και φίνα αρώματα
αμυγδάλου και ανθόνερου.
Αγαπημένοι παραδοσιακοί εργολάβοι, πασπαλισμένοι με φιλέ αμυγδάλου και γεμιστοί με μαρμελάδα ανάμεσά τους ή και σκέτοι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.kitchenstori.es
Ένα γλυκό από τα παλιά. Τότε ακόμα που στα αστικά σπίτια και στα ζαχαροπλαστεία της εποχής τα έλεγαν μακαρόν και, πολύ αργότερα, εργολάβους. Ιδανικό γλυκό, με εκλεπτυσμένη γεύση και φίνα αρώματα
αμυγδάλου και ανθόνερου.
Αγαπημένοι παραδοσιακοί εργολάβοι, πασπαλισμένοι με φιλέ αμυγδάλου και γεμιστοί με μαρμελάδα ανάμεσά τους ή και σκέτοι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.kitchenstori.es
