Από το: il laboratorio di mm skg. blogspot.gr
Λίγο πιο πέρα απο τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Σάντα Μαρία Νοβέλα, στην όμορφη Φλωρεντία, υπάρχει ενα μικρό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, που είναι ιδιαίτερα διάσημο στους λάτρεις
την σοκολάτας ανά τον κόσμο. Η οικογένεια Pistocchi, εδώ και 20 χρόνια, φτιάχνει μόνο με υλικά πρώτης ποιότητας, το περίφημο σοκολατένιο γλυκό που πήρε το όνομα torta Pistocchi. Πρόκειται για ένα must της σοκολάτας, που φτιάχνεται στο χέρι με κουβερτούρα και κακάο πρώτης ποιότητας, μία ιδέα φρέσκιας κρέμας γάλακτος και αρωματίζεται με την πιο μυρωδάτη πραγματική βανίλια, εκλεκτά ζαχαρωμένα φρούτα και χωρίς την προσθήκη ζωϊκού βούτυρου, αυγών και φυσικά συντηρητικών. Μπορείτε να επισκευτείτε διαδυκτιακά το μικρό αυτό ζαχαροπλαστείο και φυσικά αν βρεθήτε στην Φλωρεντία, μην παραλείψετε να το επισκευτήτε και να δοκιμάσετε ίσως το πιο συγκλονιστικά σοκολατένιο γλυκό στον κόσμο!
Διαβάστε τη συνταγή στο: Il laboratorio di mm_skg
Λίγο πιο πέρα απο τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Σάντα Μαρία Νοβέλα, στην όμορφη Φλωρεντία, υπάρχει ενα μικρό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, που είναι ιδιαίτερα διάσημο στους λάτρεις
την σοκολάτας ανά τον κόσμο. Η οικογένεια Pistocchi, εδώ και 20 χρόνια, φτιάχνει μόνο με υλικά πρώτης ποιότητας, το περίφημο σοκολατένιο γλυκό που πήρε το όνομα torta Pistocchi. Πρόκειται για ένα must της σοκολάτας, που φτιάχνεται στο χέρι με κουβερτούρα και κακάο πρώτης ποιότητας, μία ιδέα φρέσκιας κρέμας γάλακτος και αρωματίζεται με την πιο μυρωδάτη πραγματική βανίλια, εκλεκτά ζαχαρωμένα φρούτα και χωρίς την προσθήκη ζωϊκού βούτυρου, αυγών και φυσικά συντηρητικών. Μπορείτε να επισκευτείτε διαδυκτιακά το μικρό αυτό ζαχαροπλαστείο και φυσικά αν βρεθήτε στην Φλωρεντία, μην παραλείψετε να το επισκευτήτε και να δοκιμάσετε ίσως το πιο συγκλονιστικά σοκολατένιο γλυκό στον κόσμο!
Διαβάστε τη συνταγή στο: Il laboratorio di mm_skg
